miercuri, 14 martie 2012

Here i go again... Marele "comeback"..Forta fortelor!!!


Hmmmm 2 ani si o luna mi s-a parut cam lung, asa ca am hotarat la cererea fanelor sa fac o revenire in forta, da da exact ca si boxeorul din pumn. :)))!!

Da stiuuu, intre timp puterea ne-a mai jegmanit de bani, nervi, resurse, onoare, bonuri de masa. In consecinta oamenii iobagi de pe capitala si nu numai au acumulat ceva sange in coaie si au sarit la lupte grele cu dintii in pulanele jandarmilor. Hmmm un FLEAC! (vezi in DEX-ul NEOFICIAL)

Sa lasam de-o parte politizarea asta de 2 bani, ca pana la urma tot la mana calailor ajungem. Ehhh cum ajungem la mana calailor??? Pai ajungem in situatia asta umilitoare si jegoasa cand ne vindem sufletul pe 2 mici si o bere, macar daca erau 2 beri si un mic, mai intelegeam, ca romanului ii place beutura :))). Ce mandrie, ce respect de sine cand ghiortaie matele de foame. Ce sa mai, calaii sunt baieti deestepti care aduc o populatie saracita sufleteste la o saracie lucie, si ce se intampla cand ajung la cascaval???? Se intampla ca vor sa-si cumpere moralitate. Pai nu stiu daca sa le trag lor o flegma sau sa ma dau cu capul de perete ca sunt un cretin care se complace intr-un comfort de moment???? Dracu mai stie de ce avem nevoie... de un lider, de un dus rece (ca oricum apa calda mai rar avand in vedere ca au taiat si subventiile), un singur lucru e cert: ne placeeeeeee poamanaaaa, bine si saorma. :)

Nu vreau sa vorbesc despre ceva anume, as vrea sa povestim mai despre toate, "chizde", betii, cariere, sport...etc, dar data viitoare acum imi pica "ocheanii" pe "loapa" (vorba de ardelean). Dincolo de cotidianul zilei de azi tin neaparat sa-l felicit pe Horia Tecau pentru performanta realizata la Australian Open, mai bine mai tarziu decat deloc. BRAVO HORICA!


GM

2 comentarii: